Wie zijn wij?

RPO Rebema Limburg is opgericht in 1974 te Margraten en wij bestaan dus al meer dan 40 jaar. RPO Rebema was één van de allereerste reclamebedrijven in Limburg. Natuurlijk hebben we in al die jaren al veel klanten mogen voorzien van onze producten en daar zijn we zeer trots op!

Met de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in binnen- en buitenreclame, zoals autobelettering, gevelreclame, grootformaat prints, carwrapping, bewegwijzering, blinderen, raamfolies, interieurtoepassingen en creative signing concepten. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de huisstijl, evenals ook de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van RPO Rebema is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid van jouw organisatie. En dat allemaal onder één dak!

Flexibel

Elk bedrijf wil representatief en professioneel voor de dag komen. RPO Rebema begrijpt dat als geen ander. Precies naar jouw wensen en eisen maken we werk van jouw reclameboodschap. Vakkundig en binnen de deadline, ook ’s avonds of in het weekend!

Creatief

In onze studio werkt een team specialisten. Allemaal vakmensen die weten waarmee ze bezig zijn, zoals DTP-ers, vormgevers en ontwerpers die de wensen van bedrijven en particulieren omtoveren tot een digitaal ontwerp. Dit allemaal met een vriendelijke en persoonlijke touch. Van bestaande ontwerpen die aangepast moeten worden met de juiste vaardigheden en inzichten tot een idee dat volledig ontwikkeld wordt tot een succesvol ontwerp. Het gebeurt allemaal in onze eigen studio. Om ontwerpen perfect, stijlvol en doelgericht op te maken zijn de nieuwste technieken van belang. Dit allemaal tref je in de Design studio van RPO Rebema.

Kwaliteit

RPO Rebema telt 10 professionele Signmonteurs. Deze vakmannen kennen hun werk als geen ander en laten hun kunsten zien in onze werkplaats. Het tinten van autoruiten, beletteren van reclame op bedrijfswagens, het volledig wrappen van voertuigen, het voorbereiden van buitenreclame… kortom: om verschillende opdrachten met succes te kunnen afronden hebben we een team met alle nodige skills in huis!

 

Wil jij meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag een gratis gesprek of offerte aan.

  

Bewaren

BewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren