Interieurdesign

Dat wanddecoraties een gezelligere sfeer op je werkplaats teweeg brengen, is voor RPO Rebema een feit.

Wanddecoraties op kantoor, in winkels of in publieke ruimten is een ware trend van de laatste tijd. Denk aan een kleurrijke, relaxte lounge sfeer of een natuurgebied met zonsondergang, een prachtige skyline of een productpresentatie van jouw bedrijf. Bedenk je eigen sfeerbeelden die tot de verbeelding spreken. Daarbij zijn de technische mogelijkheden haast onbeperkt bij RPO Rebema Limburg. Voor iedere toepassing bieden wij een passende oplossing.

De inzet van interieurdecoraties heeft niet alleen een positieve flow op de omgeving. Meerdere onderzoeken tonen aan dat sfeerdecoraties een stimulerende werking hebben op onder andere werkhouding, koopgedrag en zelfs op het genezingsproces van patiënten! Daarom denkt RPO Rebema graag mee hoe de prestaties van werknemers, studenten of medewerkers in een zorginstelling kunnen worden verbeterd, zodat het inzetten van interieurdecoraties ook een positieve investering is.

Wanden voorzien van decoraties is één stap, maar om vooruitstrevend te zijn in het waarborgen van een veilige en hygiënische werkomgeving gaat nog een stap verder. RPO Rebema Limburg kan uw wanden voorzien van akoestische wandpanelen die het omgevingsgeluid absorberen. Ook maken wij gebruik van antibacteriële materialen in publieke ruimten en toiletten. Lelijke en verkleurde wanden voorzien wij desgewenst van een frisse, nieuwe uitstraling met onze interieurrenovatie folies.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Wil jij meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag een gratis gesprek of offerte aan.

  

Bewaren

BewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren