Zonwerende oplossing voor uw ramen

 November 25, 2016    Raamverduistering

Zonwerende folies zijn dé oplossing voor jouw bedrijf! Om de warmte van de zon te weren of om binnenkomend daglicht te dempen kunnen bedrijven in Limburg zonwerende folie laten plaatsen. Dit is een unieke methode om zowel warmte als licht binnen een bedrijfsruimte te reguleren. Misschien ook voor jouw bedrijf de ideale oplossing?

Deze zonwerende folie is de ideale oplossing voor bedrijven in Limburg in het algemeen en Parkstad in het bijzonder om de werkomgeving te veraangenamen en wordt zodoende veel toegepast op glas in kantoren. Maar de zonwerende folie kan natuurlijk ook interessant zijn voor particuliere woningbezitters.

Verzachtend vermogen en meer zicht naar buiten

Het scherpe daglicht wordt door de speciale zonwerende folie van RPO REBEMA verminderd toegelaten. Hierdoor wordt de interactie tussen wat zich buiten en binnen afspeelt groter. Zelfs de kleinste details zullen vele malen beter zichtbaar worden. Door de zonwerende folie krijgen ogen rust en kan het zo bijvoorbeeld hoofdpijn  bij jou of je medewerkers  helpen voorkomen. Bij RPO REBEMA hebben wij een uitgebreid scala aan zonwerende folies,  verkrijgbaar in verschillende sterktes en gradaties. Kortom: voor elk bedrijf en iedere situatie hebben wij de ideale oplossing op maat.


Zo goed als onzichtbaar

Hoewel de zonwerende folies goed zichtbaar zijn door de professionele techniek die RPO REBEMA hanteert, is het zicht van binnen naar buiten kristalhelder. Aan de buitenkant is er een lichte spiegeling die door een gekleurde laag gecamoufleerd wordt, zodat bijvoorbeeld gebouwen aan de overkant totaal geen hinder hierdoor kunnen ervaren. Een ander voordeel van  zonwerende folie is dat het privacy verhogend werkt. Inkijk is voorgoed verleden tijd.


Veiligheid gegarandeerd

De unieke folie die RPO REBEMA gebruikt, houdt bij glasbreuk alle glassplinters bij elkaar. Wanneer het glas kapot gaat, blijft het dus bij elkaar. Hierdoor is de kans op persoonlijk letsel door rondvliegende glassplinters vele malen kleiner dan daarvoor.


Onderhoud

De zonwerende folie is onderhoudsvriendelijk.


Lange levensduur

De folie gaat lang mee. Meer dan 10 jaar is in praktijk zeker haalbaar.


Gratis advies

RPO REBEMA is al bijna 4O jaar DE specialist op het gebied van alle zonwerende, veiligheids- en warmte werende raamfolies. Weet je niet welk product voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of een geheel vrijblijvende prijsopgave op maat.

Vraag een gratis gesprek of offerte aan.

  

 

Geen

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht