Carwrapping

RPO Rebema heeft zich in Limburg gespecialiseerd op het gebied van carwrappen: het inpakken van je auto met een hoogwaardig gegoten vinyl. Carwrappen is een echte trend aan het worden die uit Amerika is komen overwaaien. Van een Ferrari tot een kleine Fiat, de sky is the limit en IT’S HOT! Bij RPO Rebema wordt de vinyl in eigen huis voorzien van het ontwerp via een grootformaat fullcolour printer. Dat is uniek!

Hoe gaat het in zijn werk?

De complete print die intern wordt ontworpen, wordt voorzien van een zéér dun gegoten glanslaminaat om mechanische beschadiging te voorkomen. Uiteraard kan het voertuig ook in één bepaalde kleur gewrapt worden.

Het hoogwaardige zelfklevende vinyl van RPO Rebema van het merk 3M dient niet alleen als een nieuwe look en feel van jouw voertuig maar werkt ook als een beschermingslaag over je auto. De levensduur in de meeste gevallen bedraagt 5 tot 7 jaar. TIP: je dient de nieuwe kleur sinds april 2013 wel op te geven bij het RDW. Dit is overigens gratis.

Wat nu vooral hip is zijn matte kleuren. Is een matte auto niet helemaal jouw smaak? Wat dacht je van een witte hoogglans wrap met een zwart hoogglans dak wrap? Bekijk hier de digitale kleurenkaart of bezoek onze werkplaats in Margraten.

Kan ik ook een print toepassen?

Een full colour wrap is een stevige vinyl sticker die geprint wordt op onze grootformaat printers. De sticker wordt door professioneel opgeleide monteurs zorgvuldig met speciale technieken op het voertuig geplakt. Daarnaast is het zo dat de originele lak van het voertuig wordt beschermd door het zelfklevend vinyl zodat, wanneer de bestickering weer wordt verwijderd, er een nieuwe auto van onder te voorschijn komt.

Ben je particulier of een bedrijf en wil je reclame of een full-color wrap op je voertuig? Neem dan contact met ons op.

We kunnen jouw auto een eigen gezicht geven dankzij een scala aan mogelijkheden. Spiegels, bumpers en daken worden probleemloos meegenomen.

Het inpakken van de auto is de meest efficiënte manier om deze een nieuwe look te geven. Zeker bij bijzondere auto’s is het fraai om het voertuig geheel of gedeeltelijk een carbon bijvoorbeeld of een ander bijzonder effect te geven.

Je kunt zorgeloos met je auto door de wasstraat. Onze folies zijn kleurvast en Uv-bestendig. Bij verkoop van de auto kan de folie makkelijk worden verwijderd, zodat de inruilprijs niet negatief wordt beïnvloed.

 Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

 

   CONTACT 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Wil jij meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag een gratis gesprek of offerte aan.

  

Bewaren

BewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren